top of page

Rosalía serà al Primavera Sound el proper 3 de juny

Updated: Apr 21, 2023


La Rosalía farà parada a Barcelona! L'artista de Sant Esteve Sesrovires ha publicat per sorpresa la seva gira de festivals per aquest 2023 i el 3 de juny és la data escollida per actuar al Primavera Sound.

La catalana ha decidit explicar la gira que li espera aquest estiu que començarà ben aviat. Concretament, el 17 de març aBuenos Aires, Argentina. Uns festivals que, a banda de l'Argentina, la portaran a actuar a Chile, Paraguai, Colòmbia, Brasil, Mèxic, Estats Units, Portugal, Atenes, Itàlia, Dinamarca, Bèlgica, França i Suïssa.


LA GIRA PASSARÀ PER BARCELONA

La Rosalía serà a Barcelona el dia 3 de juny fent parada al Primavera Sound, convertint-se així en una de les caps de cartell del festival. A més, la catalana també ha fixat dues dates més en territori nacional. Serà al Primavera Sound de Madrid el 10 de juny i el 7 de juliol al Granca Live Festival a La Palma.


ROSALÍA COL·LABORA AMB EL BARÇA


Sembla ser que serà real. La Rosalía es convertirà en la nova cantant que apareixerà a la samarreta del Barça pel Clàssic del dia 19 de març. Dins l'acord de patrocini signat entre el club i Spotify, es contempla la possibilitat que els logotips d'alguns artistes apareguin en determinats partits a l'equipació del Barça. Drake va ser el primer que va figurar a la samarreta durant El Clàssic celebrat al Bernabéu.


El motiu per escollir Drake? Doncs perquè va ser el primer artista a assolir els 50.000 milions de reproduccions a Spotify.

De moment, desconeixem els motius pels quals la paraula "Motomami" substituirà "Spotify" a la part central de la samarreta del Barça. Però, segons ha avançat Rac1, la Rosalía serà l'artista que apareixerà a l'equipació blaugrana davant la visita del Reial Madrid.


0 comments

コメント


bottom of page