top of page

Sabrina Carpenter explica la seva versió de la història de ‘drivers license’ amb ‘Skin’


Continua el serial que va començar amb la publicació de drivers license‘ la cançó debut de la cantant Olivia Rodrigo i que explica una història de desamor que implica la seva ex-parella Joshua Bassett i Sabrina Carpenter, tots tres provinents de la factoria Disney.


En un moment de la lletra fa referència a Carpenter com “la rossa que és una vella, una vella amargada”, en referència a la cantant que és més gran que no pas Rodrigo i Bassett.

Bassett per la seva part va publicar fa uns dies la que sembla una resposta a ‘drivers license’ amb ‘Lie lie lie’ i ara ha estat Carpenter qui acaba de donar la seva pròpia versió de tot plegat amb ‘Skin.’


La peça diu literalment “Has explicat la teva part, així que jo ara diré la meva“. Tal vegada hauríem pogut ser amigues, si et conegués en una altra vida, potser podríem fingir. Tant de bo algun dia puguem riure de tot això.

Sigui com sigui, de moment només Rodrigo està tenint èxit amb la seva cançó que avui ja suma 162 milions de reproduccions només a Spotify i continua liderant les llistes de tot el món. Per la seva banda ‘Lie lie lie’ amb prou feines supera els 3 milions de reproduccions, fet que deixa clar que la història que hi ha darrere no interessa tant com la cançó original.


Comentarios


bottom of page