top of page

Sia revela detalls excitants sobre el seu proper àlbum "Reasonable Woman"

La reconeguda artista Sia ha generat expectació entre els seus seguidors amb l'anunci del seu proper àlbum titulat "Reasonable Woman", programat per arribar als fans el proper 3 de maig. La cantant ha compartit emocionants detalls sobre aquest projecte, incloent la llista de cançons que en formaran part i algunes col·laboracions sorprenents amb destacats noms de la indústria musical.


Entre les col·laboracions més esperades, Sia ha revelat que compartirà micròfon amb personalitats com Paris Hilton, la llegenda Chaka Khan, el talentós Labrinth i la icònica Kylie Minogue. La pista conjunta amb Kylie, titulada 'Dance Alone', ha estat presentada recentment, seguint l'èxit de 'Gimme Love', una cançó que ha assolit posicions destacades a les llistes europees.


La tracklist completa de "Reasonable Woman" ofereix una diversitat de temes que prometen captivar els oients. Algunes de les cançons destacades inclouen "Immortal Queen" amb la col·laboració de Chaka Khan i una col·laboració misteriosa que manté els fans en suspens.


Tracklist de "Reasonable Woman":


 1. Little Wing

 2. Immortal Queen (amb Chaka Khan i ???)

 3. Dance Alone (Sia i Kylie Minogue)

 4. I Had A Heart

 5. Gimme Love

 6. Nowhere To Be

 7. Towards The Sun

 8. Incredible (amb Labrinth)

 9. Champion (amb Tierra Whack, Kaliii i Jimmy Joliff)

 10. I Forgive You

 11. Wanna Be Known

 12. One Night

 13. Fame Won’t Love You (amb Paris Hilton)

 14. Go On

 15. Rock And Balloon


Amb aquest anunci, Sia ha creat una enorme expectació al voltant del seu proper treball, amb la promesa d'una experiència musical única i col·laboracions impactants. Els fans ja estan començant a comptar els dies fins al llançament de "Reasonable Woman" el proper 3 de maig.0 comments
bottom of page