top of page

Svetlana debuta amb l'àlbum "MARRANA" i anuncia gira mundial

El fervor musical arriba a tot vapor a Barcelona amb el llançament del primer àlbum d'estudi del duet barceloní Svetlana, titulat "MARRANA". Després d'haver captivat els oïdors amb una sèrie de senzills des de finals del 2021, incloent l'exitós "Moderna del Raval", Júlia Díaz i Roc Bernadí finalment presenten la seva obra mestra musical.


Svetlana, nascuda de les nits de festa interminables dels dos amics de Poblenou, s'ha convertit en un fenomen musical amb la seva mescla distintiva de diversió, crítica social i reivindicació. El seu estil musical canalitza l'humor però també aborda temes profunds, creant una experiència sonora única que ressona amb molts.


"MARRANA", amb els seus dotze temes eclèctics, ofereix una oportunitat per explorar la complexitat de ser "una marrana". És un viatge emocionant que captura l'essència de la generació Z, amb les seves lúdiques reflexions sobre un present precari, l'amor, la violència i l'exploració de l'identitat queer.


El disc no només és un testimoni de la creativitat de Svetlana, sinó que també destaca per les seves col·laboracions amb diversos artistes locals, com les Ketekalles, Habla de Mí en Presente, Ouineta i la ballarina ari llobet, tots ells encaixant perfectament en la visió eclèctica del grup.


Per celebrar el llançament de "MARRANA", Svetlana anuncia el "MARRANA WORLD TOUR", una gira que promet captivar audiències a través d'un espectacle en viu surrealista i esbojarrat. La gira s'iniciarà amb dos concerts explosius a les grans capitals, Barcelona i Madrid. El primer concert tindrà lloc a la sala Razzmatazz 2 de Barcelona el dijous 11 d'abril, seguit d'un espectacle a la Sala El Sol de Madrid el diumenge 28 d'abril.


Amb el seu reconegut directe, que sempre ha estat un punt culminant per als seguidors del grup, Svetlana promet una experiència en viu única, plena de coreografies, versions de cançons i una atmosfera de celebració i desinhibició. Assistir a un concert d'Svetlana és una invitació a deixar anar-se i explorar la seva pròpia "marraneria" interior, en una experiència que va més enllà de la música per convertir-se en un acte de llibertat i expressió personal.0 comments

Comments


bottom of page