top of page

Taylor Swift ha estrenat 4 cançons inèdites per celebrar l'inici de gira


Taylor Swift és a punt de donar el tret de sortida a la seva nova gira que recopila els 10 discos que ha presentat l'artista fins al moment. 'The Eras Tour' arrenca amb l'estrena de 4 cançons inèdites per part d'una artista que ha demostrat sobradament el seu talent i que és una de les icones de la música a nivell mundial.


Són 4 temes que corresponen a noves versions de les col·laboracions que la nord-americana va fer per la banda sonora de la pel·lícula 'Els Jocs de la Fam' a l'any 2012.

En realitat només una de les quatre serà inèdita, ja que les altres tres són gravacions que Taylor Swift ha posat en marxa per tal de recuperar la seva música, després que Scooter Braun vengués les cançons originals i ella perdés els drets d'autor del seu propi repertori.

Es tracta d''Eyes open (Taylor's Version)', 'Safe and sound' amb Joy Williams i John Paul White són de 'Els Jocs de la Fam', 'If this was a Movie (Taylor's version)' va aparèixer per primer cop al disc 'Speak Now' del 2010.

Per la seva part, 'All of the girls you loved before', si que és una cançó que fins ara no s'havia estrenat, tot i que es va filtrar el passat mes de febrer i es va acabar fent viral a les xarxes.

D'aquesta manera es dóna el tret de sortida a 'The Eras Tour', la nova gira internacional que portarà a la cantant a exhibir el seu repertori, i que començarà a la ciutat de Glendale, a Arizona, i que per cert, durant dos dies, la pròpia ciutat canviarà de nom a Swift City, en honor a la cantant.

Amb el seu darrer disc, el 'Midnights' que es va etsrenar a l'octubre, Taylor Swift es va convertir en la primera artista de la història en aconseguir els 10 primers llocs de la llista Billboard Hot 100, i el disc més escoltat a Spotify en només un sol dia.

0 comments

Comments


bottom of page