top of page

The Gramophone Allstars serà la big band resident al Barcelona Festival de Nadal


The Gramophone Allstars Big Band serà la banda resident de l’edició d’enguany del Barcelona Festival de Nadal. Entre el 16 i el 29 de desembre oferiran un total de 12 concerts al cor de la Plaça de Catalunya, cada tarda a les 17h00 i sempre amb accés gratuït.


L’anunci té lloc just després de llançar el nou disc “Call Your Friends”, i dels celebrats concerts de presentació al Círculo de Bellas Artes de Madrid i a la Sala Apolo de Barcelona, plena de gom a gom.


Sempre amb l’ska-jazz per bandera, The Gramophone Allstars van mutar en big band amb l’aclamat “Jazzmaica” (2014) que fins i tot es va publicar al Japó. Amb el següent disc “Maraca Soul” (2017) van obrir el ventall rítmic a altres sonoritats caribenyes com el boogaloo o el calipso. Posteriorment han publicat tres discos de curta durada: “The Reel Influence”, el single “Let’s Get It On” (versionant Marvin Gaye) i l’EP “Love Letter” (2021). Amb 150 concerts a l’esquena en format big band, aquest 2023 retornen amb l’esperat “Call Your Friends”, que es publica en vinil, CD i digital.


0 comments

Comments


bottom of page