top of page

Vampire Weekend anuncia el llançament del nou àlbum "Only God Was Above Us" després de 5 anys de silenci

Aquest dijous, la banda aclamada Vampire Weekend ha fet tremolar les xarxes socials amb l'anunci de l'alliberament del seu nou àlbum, "Only God Was Above Us". Després de cinc llargs anys de silenci, els fans estan emocionats de veure el retorn dels músics a l'escena musical.


Amb un petit vídeo publicat al seu canal de YouTube, la banda ha donat a conèixer la data de llançament oficial del nou àlbum: el 5 d'abril del 2024. A més, els aficionats podran obtenir un tast del que vindrà amb els dos primers avançaments, 'Capricorn' i 'Gen-X Cops', que es faran públics el proper 16 de febrer.


El treball "Only God Was Above Us" constarà de deu emocionants pistes, oferint als fans una experiència musical única i esperada. A continuació, es detalla la llista de les cançons que formaran part d'aquest esperat àlbum:


Tracklist:

  1. Ice Cream Piano

  2. Classical

  3. Capricorn

  4. Connect

  5. Prep-School Gangsters

  6. The Surfer

  7. Gen-X Cops

  8. Mary Boone

  9. Pravda

  10. Hope


Amb aquesta nova col·lecció de peces, Vampire Weekend promet oferir una combinació eclèctica de sons que segurament captivaran els fans antics i nous. El grup ha treballat intensament en aquest projecte, i les expectatives estan per les núvols.


Mentre esperem amb impaciència l'arribada d'aquest àlbum tan esperat, els fans ja poden marcar les seves agendes per al 16 de febrer per escoltar els primers avançaments. Vampire Weekend està de tornada, i la indústria musical no pot estar més emocionada per veure què ens ofereixen després d'aquesta espera de cinc anys.0 comments

Comments


bottom of page