top of page

Ven’nus tanca amb contundència una etapa i ens convida a explorar el seu nou camí musica

En el món de la música, cada cançó és una finestra oberta a l'ànima de l'artista, i "TAN LEN" de Ven’nus no és una excepció. Aquest single, que serveix com a tancament de l'antic i com a avantguarda del nou, ens transporta a un viatge emocional on la impotència i la voluntat es troben cara a cara.


En aquest tema, Ven’nus ens guia amb la seva veu penetrant i lletra reflexiva a través d'una experiència humana universal: la tendència a acostar-nos al precipici malgrat la consciència que tot pot caure pel seu propi pes. És una mirada a la impulsivitat, al deixar que les coses siguin el que han de ser, tot i saber que més endavant caldrà posar fre.

Aquesta peça musical també marca el final d'una etapa i l'inici d'una nova, ja que Ven’nus ens ofereix un tastet del seu pròxim EP. En aquesta nova etapa, l'artista col·labora amb diversos productors, en un format que destaca no només per la seva habilitat lletrista sinó també per la seva destresa com a productora.


La producció de "TAN LEN" és obra inicial de Vernat i finalitzada per la mateixa Valèria, que no només posa la seva veu sinó també el seu toc distintiu a la producció. El màster és responsabilitat de Jan Valls, que completa la combinació perfecta per a aquesta peça musical captivadora.


Ven’nus, com a artista 360, manté la seva atenció a l'estètica en tots els sentits. La portada del single, amb una imatge de Ven’nus als 14 anys, és una recopilació d'arxiu que destaca els diferents aspectes de la seva personalitat al llarg del temps. Amb una foto actual de les seves mans de fons i una escena reminiscent de "Titanic" en primer pla, la portada complementa a la perfecció el missatge de la cançó: l'allunyament i la sàtira com a mitjà de fer-ho menys pesat.

El videoclip, creat per la mateixa Ven’nus, serveix com a documental visual que combina contingut d'arxiu amb moments actuals. A través de simbolismes, ens dóna una petita pista del que podem esperar del seu nou EP, que veurà la llum el proper 14 de febrer. Els pentinats, els moviments juvenils i altres elements esdevenen interrogants que només es resoldran quan aquesta obra mestra musical vegi la llum del dia.


Amb "TAN LEN," Ven’nus no només tanca un capítol, sinó que ens obre les portes a un món nou i emocionant de possibilitats musicals. Aquesta artista talentosa i visionària promet un EP que ens farà vibrar, i no podem esperar a explorar aquest nou recull de música el proper Dia dels Enamorats.0 comments
bottom of page