top of page

Yung Rajola encén l'alegria amb "La Cúmbia del Cargol"


Yung Rajola ha il·luminat els escenaris musicals amb el llançament del seu últim single: "La Cúmbia del Cargol". Aquesta cançó, plena de ritme i vitalitat, és més que una peça musical; és una invitació a la celebració i la camaraderia, capturant l'essència de les festes tradicionals catalanes.


Originari de la encantadora ciutat de Lleida, Yung Rajola ha teixit la riquesa de les seves arrels locals en aquesta obra mestra musical. Inspirat en les calçotades i caragolades que fan vibrar els carrers de la seva estimada terra natal, el músic ha creat un himne contemporani que convida a ballar i compartir moments inoblidables amb els amics i la família.


"La Cúmbia del Cargol" no és només una cançó; és una experiència completa. Amb la col·laboració del talentós Pep Saula, del reconegut grup Sexenni, Yung Rajola ha enriquit el seu treball amb una producció impecable i innovadora. Aquesta no és la primera vegada que aquests dos prodigis de la música es troben per crear màgia, i segurament no serà l'última.


A més, per al seu videoclip, Yung Rajola ha confiat en el seu col·laborador de confiança, Alex Alcalde. Amb la seva habilitat per capturar la essència de cada moment i convertir-lo en imatges memorables, Alcalde ha donat vida visual a "La Cúmbia del Cargol", transportant els espectadors a un festí de colors, moviment i alegria.


Amb aquest llançament, Yung Rajola no només ens regala una peça musical, sinó també una experiència cultural i emocional. És un recordatori de la importància de les tradicions, de la bellesa de la camaraderia i de la joia que es troba en els petits moments compartits amb aquells que estimem. Així que agafa els teus amics, posa una taula plena de delicioses especialitats catalanes, i deixa que "La Cúmbia del Cargol" et porti en un viatge ple de ritme i felicitat.0 comments

コメント


bottom of page