top of page
new%20strip%20BG%203_edited.png

Nosaltres

​Adolescència: el teu passaport a la cultura jove catalana. Som un programa vibrant i dinàmic, destinat a connectar amb l'audiència juvenil de Catalunya a través de continguts culturals i entretinguts. En el nostre espai, explorem l'actualitat musical, els últims esdeveniments esportius, els estrenes de cinema més esperats i molt més, tot adaptat als teus interessos i passions. Vine i uneix-te a nosaltres en aquest viatge emocionant, on cada setmana et portarem una experiència enriquidora i inspiradora. Adolescència: on la cultura i la joventut convergeixen.
sergi2021.png

Sergi Marzà

Algú que afirma que el seu lema és... "alegria, alegria i més alegria" només pot transmetre una cosa: bon rotllo! No sabem si les 24 hores del dia, però el que és segur és que ha decidit fer extensiu el seu lema a tothom! Qualsevol moment és bo perquè ell et pugui fer riure. Cada divendres et farà riure amb l'humor més curiós d'internet, et posarà al dia de les novetats musicals i per acabar et dirà quins èxits estan en orelles de tothom!

Cesc Camanyes

Un noi apassionat del cinema, disposat a criticar, elogiar i fins i tot actualitzar les novetats cinematogràfiques que es couen.

cesc.png
bottom of page