top of page

Adele i Coldplay arrasen al Regne Unit


Setmana espectacular per Adele i Coldplay. D’una banda el retorn d’Adele després de 6 anys de silenci ha trencat rècords amb ‘Easy on me‘, superant les 217.000 còpies venudes durant la primera setmana en circulació. Feia 5 anys que cap cançó venia tant durant la seva primera setmana, des de que ‘Shape of you’ d’Ed Sheeran va vendre una mica més de 226.000 unitats dels senzill.


Així mateix, Adele trenca un altre rècord, ja que la cançó s’ha escoltat 24 milions de vegades en una setmana al Regne Unit, destrossant el rècord de ‘7 rings’ d’Ariana Grande amb 16,9 milions.


‘Easy on me’ també és número 1 a Austràlia, Alemanya, Irlanda, Itàlia, Holanda, Nova Zelanda, Noruega i Suècia. També serà número 1 als Estats Units.


Curiosament, només és el tercer senzill número 1 d’Adele, després de ‘Hello’ i ‘Someone like you’. Els seus senzills ‘Chasing pavements’, ‘Rolling in the deep’ i ‘Skyfall’ van arribar fins al segon lloc.

Els altres grans triomfadors de la setmana han estat Coldplay amb “Music of the Spheres” que és número 1 al seu país amb més de 101.000 unitats venudes, convertint-se en el disc més venut de tot el 2021 (i a l’espera del llançament de “30” d’Adele que podria superar-los).

És el novè número 1 de Coldplay al país, igualant a Brandon Flowers/The Killers i molt a prop dels 10 consecutius que té Noel Gallagher/Oasis.

El disc també és número 1 a Irlanda, Holanda i Austràlia, mentre que en països com Alemanya o Noruega és segon. A Espanya les dades se sabran dimarts.


0 comments

Comentários


bottom of page