top of page

Adele torna als escenaris aquest 2024

L'esperada actuació de l'estrella britànica serà l'únic esdeveniment europeu del 2024


Adele està preparada per conquerir de nou el continent europeu amb una sèrie de quatre concerts èpics a Munic. Aquesta serà la primera vegada que Adele actuarà a Europa des del seu inoblidable concert a Barcelona el 2016, incloent una experiència única i exclusiva per als seus fans.


Els concerts tindran lloc els dies 2, 3, 9 i 10 d’agost en un recinte a l’aire lliure que ha estat creat exclusivament per a aquesta ocasió especial. Aquesta serà l'única oportunitat per veure Adele en un escenari europeu durant el 2024, i la ciutat triada per a aquesta inoblidable experiència serà Munic.


Amb una capacitat impressionant de 80.000 persones cada nit, el recinte disposarà de grades i zones de peu, garantint que cada fan tingui l'oportunitat de gaudir de l'espectacle en tot el seu esplendor.


Mentre els fans europeus esperen amb candeletes aquesta gira exclusiva, Adele continuarà amb les seves aclamades actuacions a Las Vegas amb el seu espectacle "Weekends with Adele", que es prolongarà fins a mitjan de juny. Els afortunats assistents podran experimentar l'essència única i la veu potent d'Adele en aquesta residència única a la brillant ciutat del pecat.


Per aquells que no vulguin perdre's l'oportunitat de veure Adele en aquesta gira europea, l'artista ha habilitat un procés de registre al seu lloc web oficial. Els fans podran assegurar-se una plaça en aquesta experiència única registrant-se amb antelació i preparant-se per viure una nit inoblidable amb una de les veus més extraordinàries de la música contemporània. Adele està de tornada, i aquesta gira promet ser un esdeveniment inigualable que cap fan es voldrà perdre.0 comments
bottom of page