top of page

Aion presenta el seu nou senzill ‘Tan lluny’

Qui no ha sentit mai “si l’estimes deixa-la marxar” alguna vegada a la seva vida? Doncs bé, Aion ho transforma en cançó. Amb la col·laboració d’Edu Vergés a la guitarra, l’artista crea un ambient íntim en que ens parla sobre l’amor i com aquest marxa.


A ‘Tan lluny’, l’artista es mostra tal com és: un jove que ha estimat i que és conscient que les coses no sempre acaben com un vol. Al llarg de la cançó ens narra alguns moments, tan simples com íntims i s’obre en canal, mostrant la seva faceta més romàntica i personal. Més enllà dels records bonics, també explora aquell sentiment d’enyorança. Tot i alegrar-se per aquesta persona, expressa l’amargor de tenir-la tant lluny. 


En aquest nou tema, Aion treballa en un camp molt diferent del que havíem vist anteriorment a ‘Palmera Caribeña’ o ‘No voy a volver’. Aposta per la simplicitat de la seva veu acompanyada d’una guitarra per establir una conversa amb els seus oients i confessar amb tota transparència, la veritat dels seus sentiments. 


El senzill és un pas més per un jove que s’inicia al món de la música als sis anys. Aquesta l’ha portat a trepitjar grans escenaris de renom a Catalunya, França i Holanda, i actualment col·lecciona tres senzills de la mà de la discogràfica Delirics.
Aquesta notícia ha estat extreta del portal Primera Fila

0 comments
bottom of page