top of page

Aquesta setmana ens visita Sexenni


Després de publicar el seu àlbum debut 'Retrats' (Delírics, 2022), que ja ha donat a conèixer èxits com ‘De Lao’, la banda de Lleida ens presenta ara el seu segon disc: ‘Supernova’. En aquest treball el grup navega per emocions més profundes i pels reptes que comporta créixer, explorant les complexitats de l’amor, la maduresa i el pas del temps. Fent metàfora amb una explosió espacial que suposa el final d’una estrella per donar pas a un nou cos celestial, Sexenni explica en aquest disc el seu pas a l’edat adulta. L’àlbum segueix una clara línia sonora pop amb influència dels anys 80, on s’aventuren amb temes disco, música d’arrel més festiva, i fins i tot cançons més fosques, introspectives i electròniques.


‘Supernova’ abraça la vulnerabilitat i la sinceritat de forma original, convidant l’audiència a connectar amb els artistes emocionalment, però sense apartar-se de les frases iròniques i divertides amb les quals es van donar a conèixer i que tant els caracteritza. Després d’avançar quatre senzills durant el 2023, com ‘Klk quieren las chicas’ -tema que s’ha convertit en tot un èxit en temps rècord-, ‘Houston’ -cançó de la Volta Ciclista a Catalunya aquest 2023-, o ‘Bora Bora’ i ‘Per la borda’ -dos hits estiuencs que han sonat a totes les ràdios musicals catalanes- Sexenni destaca ‘Supernova’, la cançó que dona títol a l’àlbum i encapsula el procés de metamorfosi i l’apologia a l’amor que fonamenta el seu segon disc. Aquest tema ve acompanyat d’un videoclip dirigit per l’Alba Muñoz.


Divendres 6 d'octubre parlem amb ells. Repassem la seva última visita i els preguntarem per tot aquest recorregut que han tingut. Tot això a partir de les 17.0h a Radio Star Terrassa

0 comments

Comments


bottom of page