top of page

Ariana Grande brilla com mai amb 'Eternal Sunshine'


Ariana Grande ha tornat amb força al món de la música amb el llançament del seu esperat àlbum, "eternal sunshine", després de gairebé quatre anys des del seu últim treball, "Positions". L'estrella nord-americana ha sorprès els seus fans amb un disc que fusiona el pop amb el R&B, l'EDM i tocs noventers, revelant una nova dimensió del seu talent artístic.


Des del primer avenç amb "yes, and?", Ariana ha mantingut els seus seguidors ansiosos pel llançament complet de "eternal sunshine". L'àlbum, que porta amb si mateix l'essència d'una "llum eterna" provinent del cor de l'artista, explora temes com l'(des)amor, la llibertat i la sinceritat, mostrant una vulnerabilitat que ha conquistat als seus fans.Ariana Grande ha treballat en estreta col·laboració amb el reconegut productor Max Martin, generant un projecte que la revista Rolling Stone ja ha descrit com un "clàssic instantani" a la indústria musical.


Tracklist de "eternal sunshine":

 1. Intro (end of the world)

 2. bye

 3. don't wanna breakup again

 4. Saturn Return interludi

 5. eternal sunshine

 6. supernatural

 7. true story

 8. the boy is mine

 9. yes, and?

 10. we can't be friends (wait for your love)

 11. i wish i hated you

 12. imperfect for you

 13. Ordinary Things (feat. nonna)


Destacant el toc personal de l'àlbum, el tema "Ordinary Things" compta amb la participació especial de l'àvia d'Ariana, Nona, qui col·labora en l'última pista de l'àlbum, mostrant la connexió única entre ambdues.


El llançament de "eternal sunshine" també ha avivat l'esperança dels seguidors de veure Ariana Grande als escenaris novament. La darrera gira de l'artista va ser el 2019 amb el "Sweetener World Tour", i durant una entrevista amb Apple Music, Ariana va expressar el seu desig de tornar als escenaris.


"Trobo a faltar fer shows. Realment ho faig. Si hi ha la possibilitat de fer-ho abans o després de [el llançament de] Wicked, és clar que faré tot el possible per fer-ho. ... Estic emocionada de redefinir la meva relació amb les gires i els espectacles quan el temps ho permeti, però és alguna cosa que penso, sí, m'encantaria. Simplement, no sé quan"

va compartir sincerament l'artista.


Amb "eternal sunshine", Ariana Grande no només ha tornat a l'escena musical, sinó que també ha deixat entreveure la possibilitat d'una emocionant gira a l'horitzó. Els fans estan ansiosos per veure què proporciona el futur per a la talentosa cantant.

0 comments

Comments


bottom of page