top of page

Ariana Grande estrena ‘yes, and?’ amb Mariah Carey

Updated: Feb 18

Ariana Grande ha sorprès els seus fans amb una notícia emocionant relacionada amb el seu últim senzill, 'yes, and?', que va presentar fa unes setmanes com a avantatge del seu esperat àlbum "Eternal Sunshine". Tot i que inicialment es va anunciar que seria l'únic senzill del disc, la cantant ha revelat que una versió remix està en camí, i el col·laborador sorpresa és ni més ni menys que la llegendaria Mariah Carey.


La notícia ha generat gran expectació a les xarxes socials des que Ariana Grande la va compartir amb els seus seguidors. El remix, que incorporarà el distintiu estil vocal de Mariah Carey, promet ser una fusió única d'estils i una oportunitat única de veure dues de les veus més poderoses de la música pop actual treballant juntes.


Grande va expressar la seva emoció a través d'un missatge a les xarxes socials, dient: "Estic més que emocionada d'anunciar que la increïble Mariah Carey s'ha unit a mi en aquest remix especial de 'yes, and?'. És un somni fet realitat poder col·laborar amb una llegenda com ella. Estigueu atents, aquest divendres serà màgic!"


Aquesta no és la primera vegada que Ariana Grande i Mariah Carey uniran les seves veus. L'any 2020, juntament amb Jennifer Hudson, van llançar una nova versió del clàssic de vacances 'Oh Santa!'. Aquesta col·laboració anterior va ser aclamada per fans i crítics, creant encara més expectatives per al nou remix que es llança avui divendres.


Els fans de les dues artistes i de la música pop en general estan impacients per escoltar aquesta inesperada col·laboració, que segurament es convertirà en una de les grans sensacions del moment. El remix de 'yes, and?' està programat per aquest divendres, i els aficionats ja estan comptant els dies per experimentar aquesta fusió única de talents musicals.


0 comments

Comments


bottom of page