top of page

Arriba el Cruïlla Hivern 2024

Després de l'èxit del Cruïlla Tardor, que va reunir més de 12.000 persones en una sèrie de concerts emocionants, el Festival Cruïlla està de tornada amb una nova iniciativa per mantenir l'esperit musical viu durant l'hivern a Barcelona. Amb el Cruïlla Hivern, que se celebrarà del 17 de gener al 23 de febrer, el festival presenta una programació eclèctica i heterogènia amb noms destacats del panorama musical català, espanyol i internacional.


En aquesta primera edició del Cruïlla Hivern, els amants de la música podran gaudir d'una varietat d'estils i propostes que reflecteixen la diversitat del Festival Cruïlla. L'eclecticisme és la paraula clau, amb artistes que abasten des de Pol Batlle i Cupido fins a Kruder & Dorfmeister, Sidonie, Pau Vallvé, Sen Senra, Antònia Font, Viva Suecia, Mujeres, Los Blenders, Rombo, Sexy Zebra i Delaporte.


Aquest cicle de concerts no només omplirà els cors dels espectadors, sinó també diferents espais emblemàtics de Barcelona, incloent el Palau de la Música, Sant Jordi Club, Razzmatazz, Sala Apolo i Paral·lel 62. Durant més d'un mes, del 17 de gener al 23 de febrer, aquesta celebració musical oferirà dotze concerts excepcionals, ja amb vuit d'ells amb entrades exhaurides.


El Cruïlla Hivern promet ser una experiència musical única, capturant l'esperit del festival i portant la calidesa de la música als dies freds de l'hivern. Amb una combinació de talent local i internacional, aquest cicle de concerts segurament deixarà una empremta duradora en els amants de la música de Barcelona. No deixis passar aquesta oportunitat de viure l'emoció de la música en viu a la ciutat durant els mesos més freds. Que comenci la festa hivernal!0 comments
bottom of page