top of page

Ayryn i Cloe molt empoderades a "No esperis res"

Dos talents emergents de la escena musical catalana, Ayryn i Cloe, han irromput amb força amb el llançament de "No esperis res", un tema que fusiona el ritme del funk carioca amb les guitarres pop i que ens porta a reflexionar sobre el desamor i l'empoderament femení.


Amb la seva nova cançó, Ayryn i Cloe exploren la temàtica del desamor i la seva superació, fent èmfasi en la importància de l'autoestima i la independència emocional. "No esperis res" ens transporta a les nits de Barcelona, als seus bars i a les vivències compartides entre les dues artistes i la seva comunitat.


El videoclip, ambientat en el conegut espai de l'Heliogàbal, ens ofereix una mirada íntima a aquesta celebració vital i a la connexió entre Ayryn i Cloe, consolidant-les com dues veus rellevants en l'escena musical catalana.


"No esperis res" serveix com a avantguarda del nou àlbum d'Ayryn, que comença amb la col·laboració de Cloe, establint-les com a figures prometedores de l'urban en català.


Els fans tindran l'oportunitat de gaudir de "No esperis res" en directe als escenaris del Festival Límbic el 3 de maig i a la sala Pumarejo el 10 de maig, en una festa organitzada per A Plena Llum. Serà una oportunitat imperdible per experimentar la energia i la passió de dues artistes en alça.



0 comments
bottom of page