top of page

Barcelona tindrà un nou Sónar


Aquesta tardor, del 27 al 30 d’octubre de 2021, Sónar celebra dos nous festivals a Barcelona amb activitats presencials al CCCB a més d’expandir la seva activitat durant tot l’any. L’edició de juny passarà a 2022 i promet ser un esdeveniment històric.


Sónar organitzarà per primera vegada a Barcelona el AI and Music Festival, centrat en les aplicacions i reptes de la intel·ligència artificial a la creació musical, impulsat pel programa S+T+ARTS de la Comissió Europea i en associació amb UPC i betevé.


L’AI and Music Festival conviurà amb SónarCCCB, en una versió ampliada, presencial i més musical aquest any, amb diferents escenaris de música en viu, conferències, workshops, debats i presentacions de Sónar+D.


Ambdós festivals tindran més de 60 activitats en format híbrid, majoritàriament presencials i amb un important component digital.


L’activitat de Sónar a 2021 no només es limita a aquestes dates. Des d’ara i fins a final d’any, sota el lema #ThisIsSonar, Sónar desenvoluparà sinergies i col·laboracions a nivell local i internacional en projectes artístics i de recerca d’entitats com el projecte europeu On-The-Fly, liderat per Hangar, We Are Europe, ICUB, ICEC, Taller de Músics, Factory Berlin, PRSNT, In-Edit, IDEAL i la 5a edició de Sónar Istanbul, el proper 2 d’octubre.


L’edició de Sónar Barcelona prevista per a aquest mes de juny es posposa per causes de força major i passarà a celebrar-se els dies 15, 16, 17 i 18 de juny de 2022. Les dades sanitàries, les restriccions de mobilitat i la manca d’una normativa que a dia d’avui regularitzi l’organització de grans esdeveniments fan inviable la celebració del festival en les condicions desitjables. En breu es comunicarà el primer avanç de programació.


Els compradors d’entrades i acreditacions professionals de 2020 i 2021 rebran un email el proper 10 maig amb tota la informació sobre els avantatges que obtindran si decideixen conservar el seu tiquet per 2022, així com els detalls per sol·licitar el reemborsament del seu import, si així ho desitgen, a partir del 12 de maig.

0 comments

Comments


bottom of page