top of page

Barcelona va acollir un Congrés Global de McDonald's amb un concert privat al Palau Sant Jordi

El 8 d'abril, Barcelona va iniciar un esdeveniment de gran magnitud a la Fira de Barcelona: el Congrés Global de McDonald's. Amb participants arribats de 135 països diferents, aquesta convenció empresarial va ser un esdeveniment de proporció mundial. Es va preveure la participació de prop de 17.000 persones, una xifra que va col·lapsar totalment alguns hotels de la ciutat comtal.


Una de les grans sorpreses que els organitzadors van reservar per als visitants va ser un concert privat al prestigiós Palau Sant Jordi, previst per a aquest mateix dijous. Les especulacions apuntaven a la presència estel·lar de Dua Lipa i The Killers en aquest espectacle exclusiu. De fet, es va rumorejar que Dua Lipa ja va ser vista en una coneguda discoteca de la capital catalana, mentre que el grup liderat per Brandon Flowers va tenir planejat oferir un concert dimecres a la Sala Razzmatazz, amb entrades ja exhaurides.


El congrés de McDonald's va culminar el dijous amb aquest concert exclusiu al Palau Sant Jordi, amb The Killers com a actuació d'obertura i Dua Lipa com a plat fort de la nit. Segons va informar El Periódico, després de l'esdeveniment estava prevista una afterparty al Poble Espanyol, que segurament va ser l'escenari de moments inoblidables per als assistents.

0 comments
bottom of page