top of page

Belén Aguilera i Julieta desmantellen els ideals romàntics amb "Thelma & Louise"


Avui, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, les cantants catalanes Belén Aguilera i Julieta han unit les seves veus per presentar "Thelma & Louise", una cançó que busca trencar amb els ideals romàntics tradicionals. Aquesta nova col·laboració, que barreja les llengües catalana i castellana, ofereix un popurri vibranti de pop, electrònica i sintetitzadors.


Amb "Thelma & Louise", Belén Aguilera i Julieta tenen l'objectiu audaç de desmantellar les concepcions estereotipades de l'amor romàntic. La frase significativa que ressona a la tornada, "El amor no está en Paris," serveix com a crida per rebutjar les falses narratives i les idees preconcebudes sobre l'amor. Les artistes catalanes s'uneixen per transmetre un missatge de relacions saludables i empoderades.


La cançó arriba en un moment crucial, coincidint amb el 8 de març, el Dia Internacional de la Dona. "Thelma & Louise" s'uneix als temes rellevants que estan emergint de la nova generació d'artistes catalans, oferint un missatge clar i directe que ressona especialment avui. La seva llançament oportú busca enaltir i visibilitzar la sororitat com a eix central de les relacions, desafiament les expectatives preconcebudes i promocionant una visió més igualitària.


Amb aquesta col·laboració reeixida, Belén Aguilera i Julieta continuen destacant-se com a figures influents en la indústria musical catalana, contribuint amb la seva veu no només a la música, sinó també a la conversa cultural sobre les relacions i la igualtat de gènere. "Thelma & Louise" promet ser una peça musical inoblidable que deixa una empremta significativa en la crítica de les nocions romàntiques convencionals.0 comments

Comments


bottom of page