top of page

Billie Eilish anuncia el seu tercer àlbum "Hit Me Hard and Soft"

Després de setmanes de rumors i expectació, la cantant i compositora Billie Eilish ha confirmat el retorn amb el seu tercer àlbum, titulat "Hit Me Hard and Soft". El disc, que constarà de deu cançons, està programat per al llançament el proper 17 de maig.


Eilish va donar als seus fans una petita mostra del que s'aproximava a través de les seves històries d'Instagram, tot compartint imatges que insinuaven el seu imminent retorn. Ara, amb la confirmació oficial del nou àlbum, els seguidors de l'artista estan més impacients que mai.


El nou àlbum ve marcat per la continuació de la col·laboració amb el seu germà, Finneas, amb qui ja ha treballat en projectes anteriors. En una nota de premsa, Eilish ha compartit que "Hit Me Hard and Soft" captura l'essència del seu títol, colpejant fort i suau tant amb les lletres com amb les melodies. A més, promet desafiar gèneres i tendències musicals al llarg del disc.


La llista de cançons revelada també ofereix una petita visió de què esperar de l'àlbum, amb títols com "Skinny", "Lunch", i "Wildflower", que desperten la curiositat dels fans.


Amb el llançament imminent, els seguidors de Billie Eilish ja compten els dies per poder gaudir del que promet ser un àlbum sorprenent i provocatiu. El món de la música està a l'expectativa, preparat per rebre el retorn d'una de les artistes més influents de la seva generació.



0 comments
bottom of page