top of page

Bounce Twice ens presenten ‘Bounce Ur Booty’


Bounce Twice va néixer l’any 2019 com a resultat de la unió entre dos músics de dos mons completament diferents: la cantant i imatge del grup Lil Aiden, de la mà del productor i DJ Efren Kairos.


L’any passat ens presentaven un àlbum debut, ‘RAVE ON’, que va suposar un abans i un després en la seva carrera musical; una oda a la festa, a recuperar tot el que es va perdre a causa de la pandèmia. Després dels èxits que incorpora aquest disc com ‘T’he esborrat’ i ‘Pull over the ex’, entre d’altres, i de col·laborar amb artistes de la talla de Gertrudis, Calero LDN i P.A.W.N Gang, avui ja s’han convertit en una banda referent en música urbana catalana, i de les poques liderades per una dona.


Aquest any no era per menys i és així com ja ens han deixat entreveure una sonoritat més ballable i potent que està per arribar, en temes que ja han presentat com ‘Vaselina i gel’, ‘Esta blanca lo parte’, ‘Calenta’ i fins i tot col·laborant amb un amic del segell i de la indústria com és el Yung Rovelló a ‘Dile a tus amigas’. És per això que ara han fet un recull de temes encarats a l’estiu, amb ritmes càlids, presentats en un nou EP que arriba en plena primavera: ‘Bounce Ur Booty’. Aquest nou treball de quatre temes pretén descriure diverses sensacions i sentiments quotidians com és l’amor, la llibertat i també el desamor, però sense deixar mai de ballar! És un reflex de tot allò que neix a la primavera i que acaba movent el món.

Divendres 19 de maig, parlem del seu nou EP i mourem el nostre booty a ritme de una blanca que lo parte i un DJ què té unes bones bases amagades.

A les 17.30 a Radio Star Terrassa amb en Sergi Marzà i Cesc Camanyes

0 comments

תגובות


bottom of page