top of page

Buhos aconsegueixen el Disc d’Or per “Volcans”


Ahir, durant la XXII dels Premis de la Música Catalana, el grup va rebre de la mà del director del Grup Enderrock, Lluís Gendrau, el reconeixement de Disc D’Or per ‘Volcans’.


Durant la gala dels Premis Enderrock, el grup va ser premiat també com a Millor Artista 2020 i Millor Videoclip 2020 amb ‘El Dia de la Victòria’.


La banda de Calafell és un dels grups festius referencials dels Països Catalans. Un públic fidel que ja supera l’esfereïdora xifra dels 200.000 seguidors a les seves principals xarxes socials i que es plasma en les seves reproduccions que es conten per milions a Spotify i YouTube el que no fa més que confirmar l´ascens i consolidació del projecte liderat pel Guillem Solé, tot convertint-los en grup de referència tant a les ràdios com a les places i festivals de tot Catalunya.


Els milions de reproduccions de les seves cançons a Spotify trenca el mite que la música en català no pot traspassar fronteres.


El grup segueix trencant xifres i és que sense anar més lluny, el passat diumenge 28 de març van publicar ‘Se Acelera’ feat Roger Bosch, el seu últim videoclip, que en tan sols una setmana ha superat les 600.000 visualitzacions.

0 comments

コメント


bottom of page