top of page

Calvin Harris i Ellie Goulding han tornat a col·laborar plegats: 'Miracle'


Atenció a tots els amants del so dels 90 i principis dels 2000 perquè Calvin Harris i Ellie Goulding tenen un regal per vosaltres.

Després de 'Funk Wav Bounces Vol. 2' que vam conèixer el passar estiu per part del dj, ara s'ajunta amb la cantant anglesa per tercer cop en deu anys, després d'haver-ho fet amb grans artistes com Sam Smith, Dua Lipa, Justin Timberlake, Pharrell Williams o Katy Perry, entre d'altres.


Durant uns quants anys Calvin Harris va ser considerat el millor dj del món segons la revista DJ Mag, segurament també motivat per totes aquestes col·laboracions d'èxit que es van convertir en autèntics himnes mundials del moment. Pel que fa a les cançons conjuntes amb Ellie Goulding, primer vam conèixer 'I Need Your Love' que formava part del disc '18 Months' de l'escocès a l'any 2012. Un èxit que per cert també va passar a formar part del segon treball d'estudi de la pròpia Ellie Goulding, anomenat 'Halcyon'.

Per cert, Ellie Goulding estrena aquest nou tema després d'haver hagut d'anunciar, una vegada més, el retard del llançament del seu disc 'Higher Than Heaven'. És el nou treball d'estudi del qual ja ha avançat temes com 'Let It Die' o 'Like A Saviour' i que sembla d'una vegada per totes que ara serà una realitat el pròxim 7 d'abril.


Després arribaria 'Outside' l'any 2014 que formava part del quart àlbum d'estudi d'Harris, 'Motion' i que també es a incloure com a part de l'edició de luxe del seu tercer disc 'Delírium', just un any després, a l'any 2015.


I ara és el torn de la tercera en discòrdia, es diu 'Miracle', i des d'avui ja es pot escoltar de forma íntegra.


0 comments
bottom of page