top of page

Cloe i Lluc tenen un ritme dancehall de 'Locos'


Cloe no deixa de sorprendre'ns amb el seu esperat àlbum de debut, programat per veure la llum al llarg d'aquest any 2024. Amb només uns pocs avanços, ja ha aconseguit captar l'atenció de l'audiència amb temes com 'Trampa', 'Entre el fum', 'P*TA SEXY' i 'En el club', que es caracteritzen per la seva frescor i ritme ballable dins del gènere Urban i Funk Carioca.


El seu èxit més recent, 'Entre el fum', ha superat les expectatives en temps rècord, acumulant més de deu mil reproduccions i convertint-se en un fenomen sonant en les ràdios musicals catalanes, com ELS40 Urban, Flaixbac i iCat FM.


Ara, Cloe ens regala una nova sorpresa amb el llançament del seu últim single, "Locos", en col·laboració amb el reconegut artista català Lluc. Aquesta nova peça musical, que segueix el seu característic estil ballable, ens porta a una història d'amor narrada des de la perspectiva dels dos protagonistes.


"Locos" és un reggaeton carregat d'energia i passió, que captura l'essència de l'amor jove i la seva intensitat. Amb l'encant vocal de Cloe i la presència carismàtica de Lluc, la cançó promet conquerir els cors del públic i convertir-se en un altre èxit assegurat a les llistes de reproducció.


Amb aquesta nova col·laboració, Cloe demostra una vegada més la seva versatilitat i talent com a artista emergent en l'escena musical catalana. El seu esperat àlbum de debut promet ser una explosió de ritmes contagiosos i melodies irresistibles que segurament ens faran ballar i cantar sense parar.0 comments

Comments


bottom of page