top of page

Coldplay anuncien gira mundial sostenible i sense parada a Catalunya


Coldplay publiquen aquest divendres el seu nou disc “Music of the Spheres“, i aquest dijous han aprofitat per anunciar les dates d’una gira mundial, que començarà el març de 2022 i que de moment no passarà pel nostre país.


La gira tindrà la particularitat que serà sostenible. Utilitzaran només energies renovables i pretenen reduir les emissions de diòxid de carboni en un 50%. Així mateix volen eliminar més CO2 del què la gira produeixi. El grup a més té la intenció de plantar un arbre per cada entrada comprada i donarà un 10% dels beneficis obtinguts per cada tram de la gira a causes socials i mediambientals.


També pensen fer servir panells solars i es produirà energia mitjançant oli de cuinar usat, el terra del recinte serà cinètic i també hi haurà unes bicicletes que el públic farà servir. Tota aquesta energia s’emmagatzemarà en una bateria mòbil, la primera de la seva espècie, tal com explica el grup en una nota de premsa.


El grup també presentarà una App mitjançant la qual animarà als assistents a escollir mitjans de transport baixos en emissions de CO2 entre altres idees.


Coldplay va preferir no fer gira del disc “Everyday life” fins que trobessin la manera d’oferir concerts sostenibles i sembla que ja han trobat la forma de fer-ho viable.


0 comments

Comments


bottom of page