top of page

Coneguem millor a l'Alvert


L’Alvert és un cantant que sempre ha sentit atracció pel món artístic, la sensibilitat i la creació. Ha tocat des de la dansa urbana, el teatre, la fotografia, la pintura, el tatuatge... però, des de sempre, el que l’ha acompanyat ha estat la música. Porta 12 anys formant-se en dansa urbana i tres creant les seves pròpies composicions, amb tot tipus d’influències: des del rock psicodèlic/progressiu fins al jazz, blues, hip hop dels 90, i l’actual emergent indie-pop català.


Totes aquestes referències l’han dut a publicar les seves primeres cançons a les plataformes de manera auto-editada. Ara, prepara el seu renaixement de la mà del segell Delirics després de participar al Talent Show de TV3: Eufòria.


Va fer un primer tast amb ‘CREMA CATALANA’, un reggaetón català, modern i trencador, que comença a fer que l’Alvert s’alliberi emocionalment i expressi i reivindiqui el seu particular contacte amb l’amor cap a un altre noi. Amb la primavera també ens ha avançat ‘LA TEVA OLOR’, una cançó escrita des de fa molt de temps i que ara l’artista català ha volgut retrobar-se amb ella. Qui no ha viscut una ruptura? Qui no ha viscut el dolor de deixar algú enrere i aquella obsessió de no poder tirar endavant? Tot això és ‘LA TEVA OLOR', un senzill que et transporta al cor trencat i més vulnerable de l’Alvert, al contrari que a ‘CREMA CATALANA', on es veia i es palpava l’empoderament i una actitud desenfadada. En aquesta nova cançó veiem a un Alvert despullat, vulnerable com mai.

Ara ens presenta ‘EMBOLIK’, un senzill que, sense donar-li més voltes, olora a estiu i així és com se l’imagina l’Alvert: enamorant-se, fent plans amb els amics, festes interminables, passant el dia sencer a la platja, el bon temps, i sobretot, aquella sensació de que és l’últim dia d’escola i les ganes infinites de menjar-te el món.


Per descobrir tots els secrets d'aquest meravellós artista heu d'escoltar el programa d'avui divendres 09 de juny, com es coneix popularment l'expressió "se vienen cositas", és el què passarà avui a Adolescnència. Un programa presentat per Sergi Marzà i Cesc Camanyes a les 17.30h a Radio Star Terrassa.


0 comments

Comments


bottom of page