top of page

Confirmada la data d'estrena de Barbie a HBO



El fenomen cinematogràfic de l’any arriba a l’streaming: HBO Max ha confirmat que l’estrena de Barbie a la seva plataforma serà divendres 15 de desembre. La pel·lícula protagonitzada per Margot Robbie i Ryan Gosling es podrà veure sense cost addicional per als subscriptors que tinguin contractat aquest servei de Warner Bros. Discovery. Amb tot, no es tracta de l’estrena del film fora dels cinemes, ja que el llargmetratge estava disponible mitjançant lloguer digital des del mes de setembre.

Per celebrar-ho, durant el dia previ al del llançament, Robbie i una intèrpret en llengua de signes, Leila Hanaumi, oferiran una xerrada per als seguidors de la pel·lícula a Los Angeles, amb una projecció especial.


Barbie va estrenar-se als cinemes el 20 de juliol passat. Ha trigat cinc mesos a arribar al catàleg general d’HBO Max perquè la companyia volia esprémer al màxim el seu gran èxit del 2023: la pel·lícula dirigida per Greta Gerwig ha recaptat fins a data d’avui més de 1.400 milions de dòlars, convertint-se en la més taquillera de l’any.

En concret, ja supera pel·lícules com The Super Mario Bros. Movie, que amb 1.361 milions de dòlars ocupa el segon lloc, i Spider-Man: Across the Spider-Verse, en el tercer lloc amb 690 milions de dòlars. Així mateix, la pel·lícula que segueix les aventures de la popular nina de Mattel en el món real també s’ha convertit en la més rendible en la història de Warner Bros. Studios, desplaçant Harry Potter and the Deathly Hallows. Part 2, que va recaptar 1.341 milions de dòlars durant 25 setmanes el 2011.


La cinta, que també compta amb el talent de Ryan Gosling en el paper del mític xicot de Barbie, Ken, i altres intèrprets com America Ferrera o Will Ferrell, també es perfila com un dels projectes amb més opcions per a la temporada de premis de l’any 2024.

0 comments
bottom of page