top of page

CREMAKIDS i DIE KRÖGERS a Adolescència

Updated: Jun 11, 2021


Crema Kids presenta la seva primera Mixtape "Lluna de Mel".

La banda de música urbana provinent del Moianès i que està formada per Litty Fargas, Romi i Juy, ja fa uns mesos que està presentant alguns dels seus singles, però no és fins ara que treuen la seva primera mixtape amb 8 cançons.


La banda que barreja el català i el castellà a les seves composicions neix de la necessitat d'expressar el que senten i el que volen.


Candidats a ser un dels referents de la música Urbana a Catalunya, els Crema kids posen el punt de partida amb aquest nou treball.

Per altra banda Die Krögers és un grup indie-garage de formació recent de Barcelona. Escriuen i canten en anglès i el seu so té una notable essència britànica, amb influències com Artic Monkeys, Gorillaz, King Krule, The Strokes, Last Shadow Puppets, Parquet Courts o Interpol.


El seu recorregut comença fa gairebé 3 anys, quan en Joel (veu i guitarra i l'Arnau (guitarra) es coneixen i comencen a compondre, assajar i fer petits concerts en format acústic. Posteriorment, s'incorporen a la formació l'Albert (bateria) i l'Irene (baix i veus), consolidant així el grup en el seu format actual de quartet rock.

L'estiu de 2020 graven un EP de 6 temes als estudis Caballo Grande de Barcelona, i finalment es presenta al públic la tardor de 2020.


0 comments
bottom of page