top of page

Descobreix Sons del Món 2024: Música, vi i cultura a la Costa Brava

La 17a edició de Sons del Món promet ser un esdeveniment musical inoblidable i molt més! Aquest any, el festival es consolida com a epicentre de la música i la cultura a la Costa Brava, combinant grans noms de l'escena musical amb el turisme i la gastronomia de l'Empordà.


La Ciutadella de Roses serà el cor del festival, acollint una gamma variada d'artistes de renom internacional i nacional. Anastacia, la icona internacional, encapçalarà l'espectacle amb el seu únic concert a Espanya aquest estiu, mentre que God Save The Queen, el millor tribut a Queen, farà vibrar la Ciutadella amb el seu nou espectacle. David Bisbal, Luz Casal, Sergio Dalma, Joan Dausà, Antònia Font, Oques Grasses, The Tyets, Maria Hein, Anaïs Vila i Ariox completen el cartell, oferint una experiència musical única i eclèctica.


Per als amants del vi i la música en un ambient més íntim, els cellers de la regió seran l'escenari perfecte. Maria del Mar Bonet, Albert Pla, Clara Peya, la Ludwig Band i altres artistes oferiran actuacions exclusives en aquest entorn idíl·lic, amb entrades que inclouen una copa de vi i aforaments limitats per a una experiència encara més especial.


A més, el village del festival, obert durant els dies dels concerts, serà un punt de trobada per a la música local i les sessions de DJ, tot a un preu accessible per a tots els públics.

Les entrades ja estan a la venda al web del festival, assegura't de no perdre't aquesta experiència única que combina música, vi i cultura a Sons del Món 2024!



0 comments
bottom of page