top of page

Divendres 06 de Maig ens visiten Cronopios i Bounce Twice


El segon treball complet de Cronopios arriba aquest 2022 després de dos anys de pandèmia que han mantingut als de Cerdanyola llargues temporades lluny dels escenaris. Cronopios arrenca aquesta temporada amb un CD conceptual que és, sens dubte, un salt qualitatiu en la seva obra. Amb una producció molt més acurada i treballada, incorporen algunes sonoritats més digitals i una àmplia gamma d’estils interpretats amb la seva característica cinematogràfica musical, una instrumentació rica i potent i uns vocalistes molt més perfilats i dominants.


Cadascun dels relats que s’expressen en forma de cançó estan emmarcats dins d’un espai-temps d’extraradi, pràcticament distòpic, que anomenen ‘Jungla de Farsants’ (un nom extret textualment dels versos del tercer tema de l’àlbum, ‘Tibi dabo’). Els relats, sempre narrats en primera persona, parteixen d’un fet o pensament quotidià incrustat d’alguna forma en el sentit comú, però que acabarà embolicant-se en si mateix i topant amb una contradicció intrínseca, evidenciant les mentides que sovint ens repetim i que regeixen les nostres vides.


Per altra banda Bounce Twice publiquen 'RAVE ON', un disc que suposa un abans i un després en la seva carrera musical. És una oda a la festa, a recuperar tot el que s’ha perdut a causa de la pandèmia: recuperar ànims i per fi, tornar a aquell sentiment d’alegria i llibertat. Alhora, les lletres són crítiques per a tota aquella gent que no té fe en aquest projecte, només pel fet de ser diferents musicalment. Un disc que va començar a nodrir-se amb ‘La Percherona’, el primer tema més festiu i amb una arrencada forta que els representa, passant per temes com ‘Los aparto’, que parla d’un deliri de grandesa. És una oda a l’ego i alhora, una espècie de recordatori de l’automotivació i la independència que cal per tirar endavant.


El divendres 06 de maig a partir de les 17.30h a Radio Star Terrassa!

0 comments

Comments


bottom of page