top of page

Divendres entrevistem Mabel Flores i Beatneeks

Updated: Jun 14, 2021


Mabel Flores es presenta com una de les grans apostes del panorama mestís actual. Li caracteritza una posada en escena enèrgica i interactiva, recolzada per unes lletres fresques, crítiques i honestes, que es converteixen en melodies enganxoses a la primera escolta i que atrapen pel seu enfocament directe i senzill.


Mabel ens presentarà el seu disc "Meraki", què és una paraula d'origen grec que significa posar l'ànima i el cor en les coses que una fa, i és el nom amb el qual Mabel Flores ha batejat el seu primer disc d'estudi professional, què va veure la llum el 29 de gener d'aquest 2021, posteriorment després de l'autoedició al 2018 d'"Entre Mujeres", un disc gravat a casa.


Amb aquest àlbum, Mabel Flores inicia una nova etapa sonora en què conflueixen gèneres musicals que transiten entre estils tan diferents com la rumba, el calypso, el merengue, la cúmbia i el corrido, i que en aquesta ocasió, despullada de prejudicis, es barregen també amb ornaments electrònics. D'aquesta manera ens porta un repertori ballable i enèrgic, que fuig de l'intimisme dels anteriors i es cola als peus de qulsevol, amb unes llestres fidels, com sempre, a la crítica social.

Per altra banda quan el Hip Hop, el Soul i la música electrònica es fusionen, apareixen Beatneeks, la formació musical emergent nascuda a Moià a l’hivern del 2018! Un grup que li dóna valor a cada detall i que per tant, la seva proposta va més enllà de la música. Ara, la banda està a punt d’estrenar el seu primer àlbum d’estudi: ‘Sinestesia’, un projecte alternatiu i arriscat que compta amb 13 temes, entre els quals col·laboren artistes com Kovitch (Homes Llúdriga), Roy Mercurio i Bitxo Malo (Lazurda), i on cada cançó vindrà acompanyada d’un videoclip.


Barrejant no només estils, sinó que també idiomes com el català, el castellà i l’anglès, arriben fins i tot a associar cadascuna de les cançons a diferents colors. Les instrumentals pinten un paisatge sonor, mentre que les lletres plasmen els significats de cadascun d’ells. Des del rosa amb la cançó ‘Pink’ que parla de l’amor propi i de no perdre’s en un enamorament tòxic i salvatge, fins el groc que parla de la força que pot donar alliberar el caos intern amb ‘Indomable’.


Els vídeos, a més, són un espai en què diferents artistes reinterpreten els temes a través de les seves disciplines, immersos en una atmosfera cromàtica que no deixarà ningú indiferent!

El divendres 11 de Maig a partir de les 17:30h Adolescència, un programa presentat per Sergi Marzà i què pots escoltar en directe al 100.5FM o a la nostra web http://bit.ly/adolescenciadirecte!

0 comments

Comments


bottom of page