top of page

Dua Lipa estrena "Illusion" amb videoclip gravat a Barcelona


Dua Lipa ha estat el centre d'atenció a Barcelona aquesta setmana, no només per les seves escapades per la ciutat sinó també pel concert exclusiu que va oferir al Palau Sant Jordi juntament amb The Killers.


Ara, la cantant britànica torna a ser notícia pel llançament del seu últim senzill, "Illusion", que serà part del seu proper àlbum "Radical Optimism", programat per al 3 de maig.


El videoclip d'aquesta nova cançó ha estat filmat a les piscines Picornell de Barcelona, reforçant una vegada més els llaços entre la ciutat i l'artista. Aquesta decisió no és cap sorpresa, ja que Dua Lipa s'ha mostrat repetidament enamorada del caràcter vibrant i cosmopolita de Barcelona.


A més del ritme festiu i estiuenc que caracteritza "Illusion", les seves lletres porten un missatge profund de autoconeixement i resiliència davant de la decepció i la manipulació. Dua Lipa rebutja caure en una "il·lusió" creada per algú que intenta confondre-la o enganyar-la, i prefereix veure la situació de manera divertida. La cançó parla de mantenir-se ferm davant de les il·lusions i conservar la independència i la integritat.


Amb aquesta nova producció audiovisual, la cantant continua establint una relació especial amb la capital catalana, convertint-la en l'escenari perfecte per a la seva música i la seva creativitat.


"Illusion" promet ser un èxit més per a Dua Lipa, i els seus fans esperen amb impaciència el llançament del nou àlbum per aprofundir en aquesta nova etapa musical plena d'optimisme radical.



0 comments
bottom of page