top of page

Dua Lipa prepara el seu retorn amb un nou disc


Va ser en 2020 quan Dua Lipa va llançar un dels discos més populars de la seva carrera, 'Future Nostalgia', amb el qual va realitzar un tour mundial. Pocs mesos abans de la fi del 2023, la cantant britànica ha aixecat sospites sobre l'anunci d'un nou àlbum.


Gairebé quatre anys després del llançament de 'Don't Start Now', el single principal del seu 'Future Nostalgia', Dua Lipa deixa enrere aquesta nostàlgia i fa començar de cap i de nou a Instagram i TikTok. Cap fotografia ni vídeo poden veure's ara en el compte de la cantant en totes dues plataformes.


Així mateix, l'artista ha canviat la seva foto de perfil en totes les seves xarxes socials. El canvi, no obstant això, no ha estat aleatori. Dua Lipa ha modificat les fotos que tenia anteriorment donant-los un efecte calidoscòpic. Això també ha succeït en les portades dels seus vídeos de YouTube.Aquesta temàtica amb la qual la cantant ha decidit presentar la seva nova era augmenta els rumors de la seva col·laboració amb el productor Kevin Parker, qui en el seu projecte Tame Impala fa música psicodèlica. De fet, la portada del seu disc 'InnerSpeaker' presenta una estètica bastant similar.


El retorn musical de Dua Lipa és un dels més esperats dins de la indústria, i tal sembla que hauria confirmat de manera indirecta als seus seguidors el nou material discogràfic que llançarà, fent-ho evident a través d'una publicació en la qual va mostrar el va canviar de color del seu cabell que va sorprendre a tots ahir a la nit amb un missatge de "Em trobes a faltar?"


Així mateix, la cantant va compartir una història que conté un link de registre, el qual es completa amb dades generals, com a nom complet, correu electrònic i telèfon, posteriorment els usuaris que van omplir el formulari rebran un missatge de text.


"Hola, benvingut a la comunitat de missatges de text de Dua. Estic emocionada pel que està per venir".


0 comments

Comments


bottom of page