top of page

Ed Sheeran anuncia nou disc pel 2023


Ed Sheeran torna el 2023. Així ho ha anunciat el mateix cantant a través d’un post al seu perfil d’Instagram. Amb un missatge curt però clar, ha deixat entreveure que ja està preparant nous temes de cara a l’any vinent, que tot i que encara no n’ha avançat cap novetat, ja s’espera el millor del britànic.


D’aquesta manera Ed Sheeran tornarà a la càrrega l’any vinent amb el seu nou treball d’estudi que molt probablement portarà per nom algun símbol matemàtic com ens té acostumats. Una tendència que va començar l’any 2011 amb + (Plus) i que va seguir el 2014 amb x (Multiply), el 2017 amb ÷ (Divide) i el d’aquest mateix any 2022 amb = (Equals).


El que publicarà el cantautor l’any vinent serà el seu sisè àlbum d’estudi. Una carrera exitosa que va començar amb la publicació d'”Spinning Man”, publicat el 2005, però que no va ser fins uns anys més tard que va començar a carregar a l’esquena els seus grans èxits com “Shape of you”, “Photograph” o “Perfect”, cançons que l’han catapultat al més alt de l’escena internacional.


0 comments

Kommentare


bottom of page