top of page

El nou disc de Taylor Swift es titula “The Tortured Poets Department”


La talentosa cantant i compositora Taylor Swift va aprofitar la nit dels prestigiosos premis Grammy, on va fer història amb diverses victòries, per revelar la gran notícia als seus fans: el seu pròxim àlbum, titulat "The Tortured Poets Department", veurà la llum el proper 19 d’abril.


Aquest nou projecte musical de Taylor Swift constarà de 17 impactants cançons, amb destacades col·laboracions que inclouen artistes de renom com Florence + The Machine i Post Malone.


El primer single d'aquest àlbum, "Fortnight", en col·laboració amb Post Malone, promet captivar els oïdors amb la seva fusió única de estils musicals. A més, altres títols intrigants com "The Tortured Poets Department", "So Long, London" i "But Daddy I Love Him" segurament mantindran els fans amb ganes de descobrir més sobre aquest fascinant treball.


La cantant també ha anunciat una actuació exclusiva a l'Estadi Santiago Bernabeu, a Madrid, programada per al 30 de maig. Aquest concert esdevindrà l'única oportunitat per als fans espanyols de veure Taylor Swift en directe en aquesta gira.


Amb una diversitat de temes intrigants, el disc promet explorar nous horitzons musicals mentre manté l'essència distintiva de Taylor Swift que ha captivat milions de seguidors arreu del món.


Aquí teniu la llista completa de les cançons que conformen "The Tortured Poets Department":


Tracklist:

 1. Fortnight (feat. Post Malone)

 2. The Tortured Poets Department

 3. My Boy Only Breaks His Favorite Toys

 4. Down Bad

 5. So Long, London

 6. But Daddy I Love Him

 7. Fresh Out The Slammer

 8. Florida!!! (feat. Florence + The Machine)

 9. Guilty As Sin?

 10. Who’s Afraid Of Little Old Me?

 11. I Can Fix Him (No Really I Can)

 12. Loml

 13. I Can Do It With A Broken Heart

 14. The Smallest Man Who Ever Lived

 15. The Alchemy

 16. Clara Bow

Bonus Track:

17. The Manuscript


Amb aquest anunci emocionant, Taylor Swift continua sorprenent i conquerint l'univers musical, consolidant la seva posició com una de les artistes més influents de la nostra època.


0 comments
bottom of page