top of page

El remix de 'Pedro' de Raffaella Carrà arrasa a les xarxes i arriba als primers llocs de les llistes mundials

La música de Raffaella Carrà continua conquerint el món, i aquesta vegada ho fa d'una manera inesperada i viral. El clàssic 'Pedro', un dels èxits més emblemàtics de la cantant italiana, ha tornat amb força aquest 2024 gràcies a TikTok i a un usuari rus anomenat Fleksa30.


La nova versió de 'Pedro' ha estat compartida a través de TikTok en un muntatge ingenios amb una mascota com a protagonista, sobre una base de tecno creada per DJ Jaxomy i Agatino Romero. Després de l'enorme rebombori causat per aquest vídeo, els hereus de Raffaella Carrà han donat llum verda perquè el remix es compartís de forma oficial a les plataformes d'streaming.


I el resultat no ha pogut ser millor. Aquesta nova versió de 'Pedro' s'ha convertit en un autèntic fenomen viral, situant-se com a número 1 de tendències a l'estat espanyol i com a número 2 a nivell mundial. A més, ha conquistat llistes de èxit de tot el planeta, des de França fins a Austràlia, passant per Suècia, Mèxic i Alemanya.


El remix es va publicar a Spotify el passat 29 de març i ja ha acumulat més de 60 milions de reproduccions, convertint-se així en el tema més exitós de Raffaella Carrà a aquesta plataforma.


A més, l'impacte de 'Pedro' no es limita només a l'àmbit musical, sinó que també ha arribat a la política. Les Joventuts Socialistes han utilitzat la cançó com a banda sonora per a diversos vídeos, contribuint a la seva popularitat i generant tota una onada de mems a les xarxes socials.





0 comments
bottom of page