top of page

Els Amics de les Arts celebren el seu 20è aniversari amb "Les paraules que triem no dir"

A punt de celebrar dues dècades en la indústria musical i consolidats com una referència incontestable, Els Amics de les Arts ens sorprenen amb un regal anticipat pel seu públic. Just un any després del llançament del celebrat àlbum "Allà on volia", la banda presenta el seu últim treball: "Les paraules que triem no dir".


Aquesta nova obra sorgeix com la cara B del díptic amb què el grup va decidir fer una reflexió sobre la seva trajectòria vital. "Les paraules que triem no dir" és més que una simple col·lecció de cançons; és la peça que completa el puzle de les vivències dels membres del grup. Fidels al seu propòsit de narrar la seva passió per la vida mitjançant la música, les set històries que conformen aquest àlbum radiografien Els Amics de les Arts des d'una perspectiva íntima i, al mateix temps, contundent.


Cada cançó d'aquest treball és un viatge emocional que va des de la celebració de l'amistat amb "Sort que sou aquí" fins a la nostàlgia familiar de "Aquests dinars", passant per la delicadesa melòdica de "Dormir al teu costat". Les lletres, meticulosament escrites, revelen la profunditat i la complexitat de les vivències que han inspirat aquestes composicions.

Els personatges que esdevenen la font d'inspiració per a les cançons de "Les paraules que triem no dir" opten per callar més que parlar, però les seves veus ressonen en cada acord i lletra, identificant-se amb el públic i reflectint una vegada més les diferents facetes de les nostres pròpies vides.


Amb aquest nou àlbum, Els Amics de les Arts no només celebren el seu vintè aniversari amb estil, sinó que també reafirmen el seu lloc com una de les bandes més influents i creatives de la música catalana contemporània. "Les paraules que triem no dir" és un testimoni musical que captura l'essència de la banda i continua la seva llegenda en el panorama musical.0 comments

Σχόλια


bottom of page