top of page

Els Catarres tornen amb una nova joia musical: "Començar a viure"

Després de l’èxit arrollador del seu disc commemoratiu del 10è aniversari, Invencibles, Els Catarres fan un impressionant retorn a l'escena musical amb una nova cançó que promet capturar els cors dels seus seguidors. Titulada "Començar a viure", aquesta peça és un homenatge profund a les experiències que, tot i la seva brevetat, continuen ressonant en la nostra ànima amb una intensitat inesborrable.


Enregistrada i produïda a Can Pardaler de David Rossell, aquesta nova obra mestra del trio d’Aiguafreda retrata el viatge emocional d’una relació que, malgrat el seu final abrupte, deixa una empremta indeleble en el cor del seu protagonista. La lletra commovedora de la cançó parla de la necessitat de retrocedir i reflexionar per apreciar la bellesa efímera de l’amor perdut i assimilar-ne les lliçons vitals que ens ofereix.


Musicalment, "Començar a viure" representa una nova etapa en l'evolució sonora dels Catarres, que s'han consolidat com a mestres en l'experimentació amb diversos estils i tècniques de producció. Aquesta peça, que combina elements del pop, el rock i l'EDM, crea una experiència auditiva immersiva que acompanya perfectament l'arreladora montanya russa d'emocions que transmet la cançó.


El clip que acompanya la música, dirigit per Lyona i ambientat a Sant Julià de Vilatorta, captura a la perfecció l'essència emotiva de "Començar a viure", transportant-nos a un món on els paisatges idíl·lics es fusionen amb la profunda complexitat dels sentiments humans.


Amb aquesta nova proposta, Els Catarres demostren, una vegada més, la seva capacitat per emocionar i connectar amb el públic a través de la seva música sincera i genuïna. Prepareu-vos per deixar-vos endur per un viatge emocional inoblidable amb "Començar a viure".



0 comments
bottom of page