top of page

Els millors moments de Shakira i Bizarrap al show de Jimmy Fallon


Shakira i Bizarrap han visitat aquesta matinada un dels programes de més audiència de la televisió nord-americana, 'The Tonight Show', presentat per Jimmy Fallon. A més de presentar el seu número 1 global, cantant i productor han celebrat amb els fans l'obtenció de 4 Guinness World Records conjunts i 10 més en solitari per a la de Barranquilla!

A l'entrevista, tots dos han explicat que van crear el beat de la cançó a Barcelona. De fet, l'argentí en va fer un parell perquè ella triés i 'Shak' de seguida va veure que un d'ells, l'escollit al final, tindria ganxo. Una unió que va aconseguir el fill de la colombiana, que és súper fan d''El Biza' i que va demanar a la seva mare que fes una cançó amb l'home del moment.


A més, ha afegit a la conversa que la cançó li ha servit per "canalitzar d'una manera sana la seva separació" i per adonar-se que no té fans sinó una "germanor de seguidores que han passat pel mateix que ella" i que ha escrit la cançó "per a ella però també per a totes les dones que necessitaven una veu en la qual sentir-se representades".

Un dels moments més esperats de la nit ha estat l'actuació conjunta, cantant en directe la music Sessions #53. El millor sens dubte és quan Shakira va cap al públic, entregat, i tots junts canten la part del rap de la colombiana. Simplement espectacular!


0 comments

Comments


bottom of page