top of page

Eminem estrena ‘Houdini’: Una oda al mag de Detroit

Eminem ha tornat a sorprendre els seus fans amb l’estrena de la seva nova cançó ‘Houdini’. Aquest tema serveix com a carta de presentació del seu esperat nou disc, “The Death Of Slim Shady (Coup De Grâce)”.


Houdini’ no és només una cançó, sinó una oda nostàlgica al famós mag que compartia ciutat natal amb Eminem i que va morir als 52 anys, la mateixa edat que el raper actualment. Aquest fet, juntament amb la temàtica de la seva pròpia “mort” musical en el nou disc, crea un cercle perfecte i inquietant.


Musicalment, ‘Houdini’ evoca records de grans èxits anteriors. La cançó presenta moments que recorden ‘Without Me’, un dels clàssics d’Eminem, però també porta la influència de la mítica ‘Abracadabra’ de Steve Miller Band, que està acreditada en la nova cançó.


En aquesta peça, Eminem promet continuar provocant amb les seves lletres mordaces, assegurant que mai serà cancel·lat, ja que continua sent l’ídol d’una generació. Les seves paraules segueixen sent tant agudes com sempre, amb referències a figures com R. Kelly, RuPaul, Megan Thee Stallion i diversos col·lectius, mantenint així la seva marca de crítica social i cultural.


El videoclip de ‘Houdini’ també ha captat l’atenció dels fans. Inspirat en el vídeo de ‘Without Me’, inclou diversos cameos sorprenents, oferint una experiència visual que complementa perfectament la nostàlgia i la innovació de la cançó.0 comments

Comments


bottom of page