top of page

Entrevista amb Hanna: De les fàbriques a l'escenari

El pròxim àlbum debut de Hanna, la talentosa cantant i compositora de 25 anys originària de Terrassa, promet no només oferir una experiència musical excepcional, sinó també plantejar qüestions socials i emocionals profundes a través de la seva música.


"FIEBRE", el tan esperat LP de Hanna, és una obra de pop experimental que consta de 14 temes que prometen captivar els oïdors amb la seva innovació i emotivitat. A través d'aquest àlbum, Hanna comparteix la seva pròpia experiència treballant en fàbriques d'automoció per finançar el seu somni musical i els seus estudis. La temàtica de la fàbrica no només serveix com a marc estètic, sinó que també explora temes com la precarietat laboral, la pressió per ser productius i la importància de trobar el propi camí en un món cada vegada més competit.


Amb motiu del llançament del seu àlbum, Hanna participarà en una entrevista exclusiva divendres 19 d'abril a les 18h al programa Adolescència de Radio Star Terrassa. En aquesta entrevista, els oients tindran l'oportunitat única de conèixer més sobre el procés de creació de "FIEBRE", les seves inspiracions i les seves reflexions sobre les qüestions socials que aborda a través de la música.


A més, els fans de Hanna tenen dues oportunitats úniques per experimentar "FIEBRE" en directe. El primer concert tindrà lloc a La Coral dels Amics de Terrassa el 25 d'abril a les 20h, oferint una experiència més íntima i acústica, amb entrada gratuïta amb reserva. El segon concert serà la presentació oficial de l'àlbum i es durà a terme a Cases de la Música de Terrassa el 17 de maig a les 19h, prometent ser un espectacle visual inoblidable, amb entrades disponibles anticipadament per només 5€.


No us perdeu aquesta oportunitat única de descobrir l'univers musical i emocional de Hanna. Mantingueu-vos sintonitzats a Radio Star Terrassa per a una entrevista que promet ser reveladora i preparar-vos per a dos concerts que us deixaran sense alè.

0 comments
bottom of page