top of page

Entrevistem a DEM i Bounce Twice


Comencem amb DEM, formada per integrants de diferents projectes com Green Valley, La Limoncello o Dalla; DEM presenta una proposta que conjumina el punk-rock, l'electrònica i el jungle, sota el llenguatge jamaicà del Reggae. Aquesta fusió tan especial, al costat d'unes líriques poètiques i reivindicatives, són els ingredients que donen una essència única i original al seu estil, que no deixarà a ningú indiferent.


“ÀGORA” és un disc compost per 12 temes replets d'energia amb sabor de reivindicació on conjuguen el llenguatge reggae amb el jungle drum and bass i l'elèctrica, sense deixar de banda pinzellades de rock/punk.


Per altra banda tenim a Bounce Twice, nou fitxatge de Delirics, què acaba d'estrenar el seu primer single amb videocplip: 'T'he esborrat' que ja està sonant en les emissores musicals més importants de Catalunya: LOS40 URBAN, FLAIX FM URBAN… i ha estat cançó de la setmana d' ICat FM.


El single va sortir el dia 24 i estan preparant més temes, fins i tot, el disc, té moltíssima personalitat, actitud, imatge com a dona... Fa un rotllo hip hop old school, reggaeton en català... una cosa poc vista, i molt empoderada, al costat del seu productor Efren Kairos que li fica també una base més electrònica.

0 comments

Σχόλια


bottom of page