top of page

Entrevistem Beatneeks i Adrian Delgado


Quan el Hip Hop, el Soul i la música electrònica es fusionen, apareixen Beatneeks, la formació musical emergent nascuda a Moià a l’hivern del 2018! Un grup que li dóna valor a cada detall i que per tant, la seva proposta va més enllà de la música. Ara, la banda està a punt d’estrenar el seu primer àlbum d’estudi: ‘Sinestesia’, un projecte alternatiu i arriscat que compta amb 13 temes, entre els quals col·laboren artistes com Kovitch (Homes Llúdriga), Roy Mercurio i Bitxo Malo (Lazurda), i on cada cançó vindrà acompanyada d’un videoclip.


Barrejant no només estils, sinó que també idiomes com el català, el castellà i l’anglès, arriben fins i tot a associar cadascuna de les cançons a diferents colors. Les instrumentals pinten un paisatge sonor, mentre que les lletres plasmen els significats de cadascun d’ells. Des del rosa amb la cançó ‘Pink’ que parla de l’amor propi i de no perdre’s en un enamorament tòxic i salvatge, fins el groc que parla de la força que pot donar alliberar el caos intern amb ‘Indomable’.


Els vídeos, a més, són un espai en què diferents artistes reinterpreten els temes a través de les seves disciplines, immersos en una atmosfera cromàtica que no deixarà ningú indiferent!

Adrian Delgado és un jove de 27 anys d'edat, nascut a la ciutat de Terrassa, d'un barri humil, on per totes les cantonades s'escolta flamenc, gent cantant, guitarres donant el seu aire fresc i palmes que sonant al ritme del sud, sempre envoltat d'art... on aquest gran artista, es va criar i va anar creixent. Ja des de molt jovenet l'apassionava tot el relacionat amb la música i se li donava bé tocar diferents instruments, ja que li vènia dels seus avis l'art de ser músic, no sols amb l'electrònica, sinó qualsevol tema de qualsevol genero amb només tenir melodia, ritme i poder expressar alguna cosa a Adrián li transportava a un altre lloc on l'es trobava molt còmode, i li feia fins i tot arribar a volar o transportar-se, en aquest moment comença a notar un vinculo o connexió especial amb la musica.


Amb tan sols 12 anys d'edat és quan Adrián comença a interessar-se pel món de la música "electrònica" deixant-se portar i inspirar per obres artístiques com les de Oxia, Deadmau5 o Ballroom i ademas de de deixar-se inspirar també per altres branques alguna cosa mes House, DeepHouse, Tribal House, AcidHouse, Funky & ProgressiveHouse.


És ja l'any 2009 quan Adrián comença a experimentar barrejant música i mostrant interès pel món del DJ i la música electronica en general, però dins de l'àmbit relacionat amb els estils anteriorment descrits i un temps mes tarda també és influenciat pels estils Minimal & Techno amb tracks parits per artistes de la talla de "RichieHawtin" (el gran "Plastikman") - creador i introductor del minimal, entre altres grans pares de l'escena electrònica com, "Carl Coix", "Joseph Capriati", "Julian Jeweil", "Technasia", "Paco Osuna", "Wehbba", "JorisVoorn", "Jay Lumen" "VladaAsanin", "Belocca", "Alex Mine", "Pig & Donen" , "Trepitgin", Eli Brown o el gran "Popof", etc.


El divendres 22 d'Octubre a partir de les 17:30h Adolescència, un programa presentat per Sergi Marzà i què pots escoltar en directe al 100.5FM o a la nostra pàgina web!


0 comments

Comentarios


bottom of page