top of page

Entrevistem Kovitch


Kovitch és un cantant i lletrista procedent del Vallès Occidental (Barcelona). Va començar a escriure lletres de rap amb només catorze anys, i des de llavors ha fundat diverses formacions amb les quals ha publicat nombroses referències. La més recent és un EP de cinc cançons anomenat ‘Flâneur(2021), que ha estat presentat en directe aconseguint diversos ‘sold outs’. El cantant de rap ja acumula més de 160.000 reproduccions a les plataformes musicals i de fet, amb ‘Ma Danse’, un dels seus temes, va ser semifinalista als Premis MIN 2021.


L’estil del raper recull l’herència del hip hop més melòdic i de l’R&B, bevent de l’escena nord-americana, nacional i francesa. Les seves lletres, que barregen català, castellà i francès, són reivindicatives, amb valors i vivències personals.


Com a membre d’Homes Llúdriga, formació ja dissolta, van publicar diversos treballs que els va portar a actuar a sales de renom i a moure’s pels països catalans en tota mena d’esdeveniments. Van participar a la macro-col·laboració viral Los Borbones son unos ladrones i van sonar a ‘Les de l’Hoquei’ (Netflix).


L’MC vallesà ha col·laborat amb artistes com Valtonyc, Lágrimas de Sangre, Sombra Alor, DJ Plan B (LCDM) o Erick Hervé, entre molts d’altres. Va ser un dels impulsors del primer recopilatori de rap en català, ‘Rap de la Terra Vol. 1’ (2018), i ha realitzat un bon grapat de concerts fins el dia d’avui.


Després d’un any en silenci, Kovitch torna i inicia una nova etapa amb el segell Delirics, amb el qual ja ha publicat ‘Les millors coses’ i ‘Antes de los 30’, avançaments del seu nou treball que està per arribar: ‘Simplifica’.


Ara presenta un darrer avançament del seu nou disc: ‘Foc i fum’. Aquesta entrega porta com a sorpresa afegida la col·laboració vocal de Las Bajas Pasiones, grup musical en plena efervescència i amb qui també comparteixen segell. Les veus de l’Edu Libra i el Trusty se sumen a la del Kovitch sobre un beat del Yaron Hurter Weida i el Pau Escutia, productors musicals de l’àlbum, amb un rotllo entre el dancehall i el trap, que convida a ballar, amb arranjaments de guitarra de l’UnderResistanz. La lletra, íntegrament en català, reivindica l’oci i el fet d’anar de festa com un hàbit sa i alliberador. Quan sentim massa exigència davant la feina o els estudis i ho aparquem tot una estona per poder gaudir.


0 comments

Opmerkingen


bottom of page