top of page

Estrella Damm fitxa Bad Gyal pel seu nou anunci


Si la setmana passada se’n llançava el tràiler, Estrella Damm ha presentat aquest dimecres “PKM”, el nou curtmetratge de la marca per aquest estiu, protagonitzat per la cantant Bad Gyal i que compta també amb la participació del youtuber xBuyer.


A “PKM”, Bad Gyal i Javier Ruiz s’interpreten a ells mateixos en un curtmetratge de gairebé set minuts de durada escrit i dirigit per Oriol Villar, creador també del concepte #Mediterràniament. La trama ens situa a Tòquio, ciutat on Bad Gyal es troba fent un concert de la seva gira mundial. Sola, des de la suite de l’hotel on està allotjada i navegant per les xarxes socials, toparà inesperadament amb unes publicacions de l’xBuyer que s’han tornat virals. Uns vídeos en el quals se’l veu gaudint en companyia d’un grup d’amics a bord d’un fantàstic vaixell al Mediterrani, i que capgiraran de dalt a baix l’estiu de la cantant.

Coincidint amb l’estrena de “PKM”, ja està disponible “El Sol Me Da”, la cançó que posa ritme a la nova campanya d’Estrella Damm i que promet triomfar a les llistes musicals d’aquest estiu. Escrita i interpretada per la pròpia Bad Gyal, “El Sol Me Da” ja es pot escoltar a les principals plataformes musicals.


0 comments
bottom of page