top of page

Flora publiquen el seu debut “Llegenda”


Flora, la formació creada per la Mariona Batalla, coneguda per formar part del projecte del raper terrassenc Lildami i, el productor musical de moda Scotty DK i el bateria dels Acid Snot, Ury Batalla, presenten el seu primer disc “Llegenda”.


Aquest primer disc té una sonoritat pop en majúscules, i que continuant amb la dinàmica del grup, ofereix una paleta variada d’estils que de vegades és proper al punk-pop guitarrer dels 90, altres més urbà, utilitzant l’autotune com a recurs de producció, i per últim, d’altres amb un so més orgànic i directe.


La narrativa de “Llegenda” vol fugir dels tòpics catalans i de les lletres d’amor convencional, i ens parlen de fracassos, de decepcions, de vulnerabilitat, des d’una forma constructiva i apel·lant al concepte de “festa trista”, on amb uns ritmes i melodies lluminoses, abordar aquests sentiments més profunds i negatius, on tot plegat ens permeti ballar les penes.


La gravació de “Llegenda” s’ha fet íntegrament a l’estudi d’Scotty DK, guitarrista i productor de Flora. El màster ha anat a càrrec de l’Alex Ferrer, responsable de l’estudi de so “The Groove”, per on han passat artistes com Naty Peluso, C Tangana, Cupido, Morad, Dellafuente o Aleesha entre molts d’altres.


Flora arriba amb ganes d’oferir alternatives i emocionar d’una forma diferent amb un discurs i una estètica punk, proposant nous paradigmes i reflexions, com per exemple el sentir-se propers al moviment “Straight Edge” de l’escena del hardcore punk dels anys 90, que defensava valors com no fer ús ni apologia de cap mena de droga o beguda amb alcohol, o també el fet de convertir-se en referents de les noves generacions on trobar dones liderant projectes musicals i estètics.


Flora estaran presentant aquest nou disc el proper dissabte 29 d’octubre a la sala Apolo de Barcelona, obrint el concert de fi de gira de Lildami.


0 comments

Comments


bottom of page