top of page

Galgo Lento estrena el seu nou disc “Martinet”


Molts cops, fer un disc és una quimera. Fer un grapat de cançons que tinguin coherència, que es puguin seqüenciar una rere l’altra i que et representin com a persona no és gens fàcil. I nedar a contracorrent dels tempos de “la indústria”, i amb un mateix com a gran enemic. Tot i això, en Martí, el Galgo Lento, ha aconseguit superar tots aquests obstacles i culminar el seu segon disc: MARTINET!


En Martí es despulla per complet. Ens explica en primera persona com se sent, com es veu dins de l’escena, que li agrada i que no. Ell mateix i el mateix disc MARTINET! són els protagonistes d’aquesta història. Un llançament que ha tardat a arribar més de dos anys i mig des del seu debut, perquè ha estat cuinat a foc lent i amb molt d’amor.


MARTINET! és un disc de contrastos on l’artista mostra les seves inseguretats i les seves pors a temes com PERÒ QUE BÉ o DEIXA’M EN PAU; però també treu la seva mala llet a talls com MARTINET! o CEL GRIS / RARA AVIS. En Martí juga amb pianos dolços o guitarres hipnòtiques i els contraposa amb beats i baixos super contundents.


En aquest disc el Galgo Lento s’ha envoltat de moltíssim talent com el de la Kris Tena, Vernat, Alba Armengou, Massaviu, Hereus del Beat o Mishii. En Martí ha concebut el disc sol, però les seves col·laboracions l’han ajudat a vestir de mil colors la sonoritat de l’àlbum, com fan artistes com Kendrick Lamar o Kanye West.


El 30 de juny el podreu veure al festival VIDA.


0 comments

コメント


bottom of page