top of page

girl in red anuncia el seu segon disc

girl in red, l'exitosa cantant i compositora noruega, ha donat als seus fans una agradable sorpresa a través de les xarxes socials, anunciant que el seu segon àlbum, titulat "I’M DOING IT AGAIN BABY!", veurà la llum el proper 12 d’abril.


Amb una gran dosi d'emoció, la talentosa artista va compartir la notícia amb els seus seguidors, revelant també que el primer avançament del nou àlbum serà la pista titulada 'Too Much', que serà llançada el 9 de febrer. Fans de tot el món estan esperant amb impaciència aquesta primera mostra del que està per venir.


Després de l'èxit del seu primer àlbum, "If I Could Make It Go Quiet", que va captivar els oients amb temes virals com 'Serotonin' i 'You stupid bitch', la expectació per aquest nou projecte musical està en augment. Amb la seva singularitat i autenticitat, Girl in Red ha establert una presència significativa dins de la indústria musical i els seus seguidors no poden esperar a veure com evoluciona la seva carrera.


Amb la data de llançament i el primer avançament confirmats, els fans de Girl in Red ja marquen el 12 d’abril als seus calendari i compten els dies fins al llançament complet de "I’M DOING IT AGAIN BABY!". La cantant promet una experiència musical única que segurament no decebrà les expectatives dels seus seguidors. Mantingueu-vos connectats per a més actualitzacions i anticipació del que sens dubte serà un altre èxit per girl in red.0 comments
bottom of page